Προγράμματα

Νέα ιστοσελίδα προβολή και προώθηση των κρασιών της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας στην Ν. Κορέα και Ιαπωνία

Posted

Γεγονός αποτελεί η άκρως καινοτόμα δημιουργία της ιστοσελίδας www.winesofwesterngreece.gr για την παρουσίαση του εγκεκριμένου προγράμματος για την προώθηση των ζωνών ΠΟΠ/ΠΓΕ!

Συγκεκριμένα πρόκειται για μία ολοκαίνουρια ιστοσελίδα στην οποία διατίθεται πρωτογενές εμπλουτισμένο υλικό με επίκεντρο την προώθηση των οινών της Δυτικής Ελάδας.

Με ποιον τρόπο;

Στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας μπορεί να εντοπίσει κανείς τόσο την οινική ιστορία των περιοχών της Αχαΐας και της Ηλείας, στις ποικιλίες σταφυλιών, στο terroir, στις προστατευόμενες ονομασίες προέλευσης, όπως επίσης στις προστατευόμενες γεωγραφικές ενδείξεις όσο ακόμη ενότητες  για τον τουρισμό, την τοπική γαστρονομία.

Όπως είναι αναμενόμενο καθόλη τη διάρκεια του συγκεκριμένου προγράμματος το αναρτημένο υλικό θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται παρέχοντας ολοένα και περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την θεματολογία που πραγματεύεται αλλά και τον σκοπό που δημιουργήθηκε.

Στο πλαίσιο της προώθησης της συγκεκριμένης ενέργειας και στα social media οι διοργανωτές προχώρησαν και στη δημιουργία αντίστοιχων λογαριασμών σε Facebook&Ιnstagram με πληροφορίες για τους αμπελώνες και τους οίνους ποιότητας τόσο της Δυτικής Ελλάδας τόσο στα κορεάτικα, όσο και στα ιαπωνικά αλλά και για οποιοδήποτε νεότερο που αφορά την προώθηση των κρασιών της Δυτικής Ελλάδας έτσι ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται διαρκώς.

Τους λογαριασμούς μπορείτε να εντοπίσετε στα εξής link:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *